WEHLERIADE © WEHL TOUR 2000


braderie De Wehleriade

- editie 28 juni 2000 -

ga terug / go back in tour   ga verder / go on in tour


Foto's Wehleriade | Attracties | Wehleriade 1999 | Megaspektakeldagen

 Voorwoord Wehleriade 2000
Bron: Wehl Journaal, 27 juni 2000

De eerste Wehleriade van deze eeuw staat alweer voor de deur. Hét succesnummer van de Wehlse Ondernemers Vereniging is inmiddels een begrip geworden. Veel Wehlenaren zouden er graag een tweedaags evenement van willen maken omdat zij er zoveel plezier aan beleven.

De ontspannen sfeer, het brede aanbod van producten, de vele optredens, de sportieve elementen en niet op de laatste plaats als ontmoetingsplaats. Familieleden komen speciaal naar 'huis' om samen met de rest van de familie in Wehl de Wehleriade te bezoeken. Of het ooit tot een meerdaags festijn zal uitgroeien is moeilijk in te schatten. Op dit moment zijn wij al erg blij dat er nog steeds een aantal mensen bereid is de vele werkzaamheden uit te voeren om de huidige Wehleriade in stand te houden. Als de voortekenen niet bedriegen wordt het weer een bont spektakel met veel activiteiten en veel deelnemende ondernemers. Ook het muzikale aspect zal weer voor de nodige sfeer zorgen.
Maar voor alles rekenen de organisatoren op U. De bezoekers van hét evenement zijn degenen die voor het doorslaande succes zorgen. Zolang die in grote getale de Wehleriade blijven bezoeken, geven zij blijk van hun waardering hiervoor.

Een evenement als deze wordt mede gedragen door een aantal sponsors. Zonder iemand tekort te willen doen mogen daarbij de plaatselijke Rabobank en Kemperman Verzekeringen niet onvermeld blijven. Ook is er door de gemeente Wehl alle medewerking verleend om tot een optimale organisatie te kunnen komen. Het bestuur van de WOV bedankt iedereen dan ook van harte voor de verleende medewerking en verwacht dat ook deze Wehleriade een doorslaand succes zal worden.


Voorzitter WOV, Joop Buiting

(archieffoto: Roel Kleinpenning)

U kunt mailen naar wehleriade@planet.nl


Foto's van de Wehleriade 2000, de leukste braderie in Gelderland...
-
Klik op de afbeelding voor een uit-vergroot! -

    Wehl Digitaal
bedankt
Robert Giesen
voor de fotografie
ATTRACTIES TIJDENS WEHLERIADE 2000 

Rad des Doods (ter hoogte van Plusmarkt Lodder)
Een superstunt waarbij twee deelnemers tegelijk in twee russissche schommels kunnen deelnemen. Door te schommelen kunnen zij maar liefst zeven meter over de kop schommelen. Zeer spectaculair.

Disneymolen (Beekseweg)

Draaimolen en minicars ( voor ten Brundel Meubelzaak)

Doelschieten in een draaiende reuzebal (4 meter hoog)
(Keppelseweg ter hoogte van Resto gasseling)

Telekids Super Survival Baan. ( Bij Kemperman Verzekeringen)
Een zeer specteculaire 24 meter lage en 5 meter hoge klim- en klauterbaan waar de jeugd tijdens het Wehlse Megaspektakel in 1999 geen genoeg van kon krijgen. Een absolute topper.

Podium wagen (Voor rabobank) Met aktie: Open Wehlse Grolsch krattenstapel kampioenschappen.

Kartbaan Cirquit Beekseweg - Oranjestraat - Kon.Wilhelminastraat.
Demonstraties en men kan zelf ook een ritje maken.

En dan zijn er natuurlijk nog heel veel standhouders
, meer dan 100 kraampjes!! 

RouteBeschrijving

go up

U kunt mailen naar wehleriade@planet.nl