MEGASPEKTAKELDAGEN © WEHL TOUR 2000

De Wehlse
MegaSpektakeldagen
19 september 1999

ga terug / go back in tour   ga verder / go on in tourMegaspektakeldagen 2000 | Wehleriade


Megaspektakel Wehl kent geslaagd debuut
bron: Wehl Journaal 21/9/99

Op 19 september 1999 vond de eerste keer het Megaspektakel in Wehl plaats. De weergoden verleenden hun medewerking, wat één van de oorzaken was van het slagen van de dag. Vele toeschouwers wisten de weg naar Wehl te vinden en er waren veel spectaculaire attracties.
Zo was het onderdeel paardenvoetbal één van de grote publiekstrekkers. De viervoeters deden de toeschouwers verbaasd toekijken toen ze hun balgevoel tentoonspreidden. Ook de Jack Russell hondenraces leverden veel aardige reacties op. De kleine honden wisten na een wat moeizame start toch hoge snelheden te bereiken, wat een fraai schouwspel opleverde.
Voor de kinderen was er eveneens van alles te beleven. zo was er een rommelmarkt en een kleine veemarkt. Ook de luchtkussens, de survivalbaan, de klimwand en de kindertruck zorgden voor veel jolijt bij de kids, niet in de laatste plaats omdat er ijsjes werden uitgedeeld.
De Wehlse straten waren voor de gelegenheid volledig verkeersvrij. De toeschouwers werden gratis vervoerd met huifkarren. De organisatoren kunnen terugkijken op een geslaagd debuut.U kunt mailen naar megaspektakel@planet.nlEen foto-verslag van het evenement!


potje voetbal met paarden...

supersnelle honden in de hondenraces

aan de kant voor de kart...

museum UT OLDE AMBACHT

terrasjes in overvloede in Wehl

klimwand voor de 'durf-alles' onder ons...

RouteBeschrijving

go up
U kunt mailen naar megaspektakel@planet.nl